Bedrijfskantoor op TOP locatie in Assen

U heeft behoefte aan een professionele werkomgeving waar u collega ondernemers kunt ontmoeten, die u inspireren en u nieuwe energie geven om datgene waar u goed in bent voort te zetten. U wilt invloed op de indeling en afwerking van uw kantoor. Ook vindt u uitstraling op een zichtlocatie en bereikbaarheid belangrijk. U zoekt soortgenoten om mee te kunnen sparren!

Aan de rand van Assen met uitzicht op Natuur en Dynamiek, kunt u uw droom waarmaken om uw bedrijf voort te zetten in een professionele, moderne werkomgeving. Waar u nieuwe kansen kunt creëren en samen met collega ondernemers synergie, dynamiek en energie ontvangen, waar u vervolgens nieuwe business uit kunt halen.

Uw collega ondernemers kunt u spontaan ontmoeten in de lift, tijdens de lunch of tijdens de regelmatige vrijdagmiddag borrel in het bedrijfsrestaurant, genietend van het mooie panorama uitzicht over Assen en omgeving.

Of u stapt gevraagd of ongevraagd bij iemand het kantoor binnen.

Het gebouw aan de Zwedenlaan  is zo gemaakt, dat u op termijn met uw bedrijf kunt doorgroeien (uiteraard op basis van beschikbaarheid), zonder dat u hoeft te verhuizen naar een ander adres. De kantoren die wij u kunnen aanbieden, zijn vanaf ca. 20 m2, of een volledige etage van ca. 500 m2 (vraag naar de mogelijkheden).

Uw kantoor is net als het gebouw transparant en modern ingericht, de glazen wanden tussen uw kantoor en de gang kunt u voorzien van uw eigen bedrijfsidentiteit en is afsluitbaar.De wanden tussen de kantoren zijn gesloten, zodat u toch enige privacy heeft. De kantoren zijn zo gemaakt dat u geen geluidsoverlast zult ondervinden van uw collega ondernemers en zei ook niet van u, mits u de deur van uw kantoor sluit. Het meubilair kunnen wij ook voor u verzorgen, u mag dit uiteraard ook zelf organiseren.

Uw kantoor is compleet afgewerkt, de vloer is voorzien van tapijttegels en de wanden zijn wit afgewerkt.  Uw kantoor heeft een systeemplafond, die is voorzien van ventilatie en verlichting. 

Wilt u beleven hoe het is om aan de rand van Assen een kantoor te hebben met uitzicht op Natuur en Dynamiek, maak dan een afspraak.

Wat gaat u dit kosten?

Nadat ik u de mogelijkheden aan de Zwedenlaan in Assen heb laten zien en uw wensen besproken heb, zal u een op maat gemaakt voorstel worden voorgelegd.